Радикали заблокували суд через Віту Заверуху

Юрій Тимошенко і Віта Заверуха В Апеляційному суді розглядають справу Віти Заверухи, Євгена Кошелюка і Андрія Романюка. У ...

Юрій Тимошенко і Віта Заверуха

В Апеляційному суді розглядають справу Віти Заверухи, Євгена Кошелюка і Андрія Романюка.

У Києві радикали заблокували будівлю Апеляційного суду, де розглядається справа бійця "Айдару" Віти Заверухи, а також Євгена Кошелюка і Андрія Романюка, повідомила заступник керівника інформаційного відділку Правого сектора Варвара Черноіваненко на Facebook.
Нагадаємо, Заверуху, Кошелюка і Романюка звинувачують у вбивстві двох міліціонерів під час нападу на київську АЗС у травні 2015 року. Їх також звинувачують в обстрілі поста ДАІ на Броварському шосе.
"Блокуємо Апеляційний суд зовні. Тут вже Правий сектор, "Донбас", "Айдар", С14 та інші. Усередині залишаються Юлія Тимошенко (нардеп, - ред.), Віта Заверуха, адвокат та інвалід АТО без ніг. Мають приїхати й інші народні депутати", - написала вона.
Черноіваненко зазначила, що до суду привезли ще автобус "барсів".
Пізніше вона додала, що Заверуху покладуть у лікарню під особистим контролем котрогось з нардепів. За її словами, через день пообіцяв прибути генпрокурор Юрій Луценко, з яким депутати будуть вести переговори щодо перегляду цієї справи.
Зазначимо, сьогодні під час суду нардеп Юрій Тимошенко прикував себе наручниками до Заверухи в залі Апеляційного суду Києва.
Також нагадаємо про те, що раніше з'явилося відео обстрілу Заверухою села з гранатомета.

Related

Суспільство 1490911824009150920

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item