Штайнмайєр прокоментував виборчу кампанію в США



Міністр закордонних справ ФРН Франк-Вальтер Штайнмайєр дивується появі "такого медійного та політичного феномена, як Дональд Трамп". 
Про це повідомляє Укрінформ.
"Якщо хто знайшов в собі сили додивитися бодай одні теледебати цієї виборчої кампанії від початку до кінця, той мав би втратити дар мови від нахабства, від беззаконня, з якими громадськості в яскравому світлі представляють перекручені і суперечливі факти, дискредитовані експертні думки, та як запросто брешуть", - сказав Штайнмайєр на зустрічі Союзу Німецьких видавців.
Дипломат з полегшенням констатував, що нинішня американська виборча кампанія нарешті добігає кінця.
"Правда про політику і політиків сьогодні мало кому потрібна, в цифрову епоху люди задовольняються "ілюзією правди", - додав він.
Нагадаємо, що в Берліні з тривогою спостерігають за виборчою кампанією в США і обіцяють прокоментувати її підсумки після оголошення результатів.
У той же час, офіційний представник зовнішньополітичного відомства Мартін Шефе запевнив, що хто б не став наступним президентом Сполучених Штатів, федеральний уряд буде працювати з цим політиком. Але якою виявиться ця співпраця, "покаже час".

Related

Політика 8020005250809391632

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item