У ДНР заявили про арешт шести "вбивць" Мотороли

У ДНР кажуть, що знайшли вбивць Мотороли

За даними сепаратистів, "вбивці" підтримували контакти з кадровими співробітниками СБУ.

 
У самопроголошеній Донецької народній республіці заявляють про затримання учасників угруповання "Misanthropic Division", представники якої раніше взяли на себе відповідальність за вбивство бойовика Арсена Павлова відомого під позивним Моторола.
 
"11 листопада 2016 року в результаті проведених МДБ ДНР оперативно-розшукових заходів у м. Донецьк затримано шістьох активних членів української націоналістичної організації "Misanthropic Division", лідери якої раніше взяли на себе відповідальність за вбивство легендарного командира підрозділу "Спарта" Арсена Павлова, більш відомого як "Моторола", - заявили у "прес-службі" ДНР.

За даними сепаратистів, активісти "Misanthropic Division" підтримували контакти з кадровими співробітниками СБУ і виконували завдання української спецслужби на території ДНР.
 
"Наразі відносно затриманих проводяться оперативно-слідчі дії, вони дають свідчення про обставини скоєння злочинів терористичної та екстремістської спрямованості", - пишуть у прес-службі.
 
У ДНР заявляють, що активісти виконували завдання за вказівкою першого заступника голови СБУ - керівника Антитерористичного центру генерал-полковника Віталія Малікова і начальника управління СБУ в Донецькій області Олександра Куца.
 
Нагадаємо, увечері 16 жовтня в ліфті житлового будинку в Донецьку загинув Арсен Моторола Павлов.
 
Павлова неодноразово звинувачували у вбивстві українських військових, в тому числі - заручників.
 
У коментарі Kyiv Post, відповідаючи на питання про те, що його звинувачують у вбивстві "кіборга" Ігоря Брановицького, він сам заявив, що вбив 15 українських військовополонених.

Related

Події в Україні 6747498316407939969

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item