СБУ відзвітувала про ліквідацію агентурної мережі бойовиків

Служба безпеки України відзвітувала про ліквідацію агентурної мережі терористів, що діяла у Кураховому, Красногорівці та Мар’їнці на Донеччині.
Про це йдеться у повідомленні СБУ.
"За завданням бойовиків "ДНР" зловмисники збирали інформацію про склад, озброєння та пересування українських підрозділів у районі проведення антитерористичної операції. Дані зловмисники передавали за допомогою мобільного зв’язку або через інтернет, використовуючи заходи конспірації. Зібрані відомості використовувалась терористами для диверсій та обстрілів позицій ЗСУ", – сказано у повідомленні.
СБУ додала, що поплічники бойовиків поширювали в соціальних мережах спеціально підготовлені спецслужбами РФ інформаційні матеріали антиукраїнської спрямованості із закликами щодо розколу України.

"Співробітники СБУ затримали п'ятьох спільників терористів за місцями їхнього проживання. Під час обшуків помешкань правоохоронці вилучили телефонні термінали та картки, за допомогою яких передавалася інформація бойовикам, та комп'ютерну техніку з доказами протиправної діяльності", – додали у відомстві.
Відкрито кримінальні справи, тривають невідкладні слідчі дії.

Related

Гаряча новина 9129313697660997270

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item