"Сніговий апокаліпсис": діти не підуть завтра до школи



В Україні через негоду знеструмлено 430 населених пунктів у 9 областях. У дяких регіонах скасували навчання у садочках та школах.
Про це повідомив міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко.
Через негоду в Івано-Франківській області на 2 дні закриваються дитсадки, школи та ПТУ, - повідомили в обладміністрації.
Подібні кроки планує вживати влада й в інших регіонах Заходу України.
У Чернівцях із-за сильних снігопадів 14 листопада буде припинено навчання у школах міста, - каже міський голова Чернівців Олексій Каспрук.
Він підписав відповідне розпорядження про призупинення навчання у всіх школах міста. У разі подальшого погіршення погодних умов канікули в чернівецьких загальноосвітніх закладах можуть бути продовжені.
У Хмельницькому керівник управління освіти закликав вчителів шкіл і вихователів дитсадків вийти на прибирання снігу. На дорогах міста працює також близько 30 одиниць техніки.
Внаслідок несприятливих погодних умов, через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 275 населених пунктів. У Хмельницькій області без світла 114 населених пунктів, у Тернопільській – 83. Івано-Франківській – 37, Житомирській – 16, Вінницькій – 15, Волинській – 10. До відновлення енергопостачання залучено бригади обленерго.

Related

Суспільство 2992822089259652816

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item