Українські політики їздять радитися до кремлівського куратора сепаратистів, - СБУ



Глава СБУ Василь Грицак підтвердив інформацію про зустрічі українських політиків з першим заступником помічника президента РФ Владислава Суркова Іналом Ардзінбою.


Радник управління президента Росії у справах СНД, перший заступник помічника президента РФ Владислава Суркова Інал Ардзінба проводить зустрічі з деякими українськими політиками. Про це на брифінгу в Одесі заявив глава Служби безпеки України Василь Грицак.

"Ми маємо інформацію про його зустріч з деякими політиками, які приїжджають з України. На жаль, це важко задокументувати, тому що це відбувається на території іншої держави. Але такі зустрічі відбуваються", – сказав Грицак.

Він не підтвердив чутки, тиражовані деякими сайтами, що Ардзінба найближчим часом відвідає Одесу.

"Такі чутки гуляли, але я слабо вірю, що Інал Ардзінба захоче приїхати в Одеський регіон. Хоча насправді він дійсно продовжує курирувати питання, і в 2015 році саме він був куратором проекту "Бессарабія", – зазначив Грицак. Про це раніше заявляв голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі.

Він додав, що запобігти створенню так званої "бессарабської народної республіки" вдалося завдяки трьом етапам зачистки в Одеському регіоні.
Грицак запевнив, що СБУ готова "зустріти" Ардзінбу, якщо він приїде.

Related

Політика 3058336890348737547

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item