Російський флот готує ракетний удар по Алеппо - ЗМІ

Російський флот готує ракетний удар по Алеппо
Російський авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов"

Військові анонсують застосування новітніх зразків озброєння.

 
Авіаносна група ВМФ Росії на чолі з авіаносним крейсером "Адмірал Кузнєцов" і важким атомним ракетним крейсером "Петро Великий" готується найближчої доби завдати удару по бойовиках у провінції Алеппо. Про це пише Газета.Ru з посиланням на джерело в Міноборони Росії.
 
При цьому наголошується, що атака з використанням крилатих ракет "Калібр" і палубної авіації буде нанесена по бойовиках на далеких підступах до міста, а не по житлових кварталах.
 
"Основне завдання авіаносної групи - разом із кораблями Чорноморського флоту Росії, стратегічної і дальньої авіації, а також літаками з авіабази Хмеймім завдати ракетно-авіаційних ударів по бандах, які прагнуть прорватися в Алеппо", - сказав співрозмовник.
 
За його словами, в ході "масштабних" ракетно-авіаційних ударів планується застосування новітніх зразків озброєння, в тому числі крилатих ракет "Калібр". З яких саме кораблів буде застосована зброя, співрозмовник не уточнив.
 
Як повідомлялось, похід у Середземне море з Мурманської області російська корабельна група почала 15 жовтня. До складу групи увійшли авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов", важкий атомний ракетний крейсер "Петро Великий", великі протичовнові кораблі "Сєвєроморськ" і "Віце-адмірал Кулаков", а також судна забезпечення - всього вісім суден.
 
НАТО вже назвало таке розгортання кораблів найбільшим із часів Холодної війни.

Related

Події у світі 2125256275464296045

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item