Мітингувальнии громили офіс Медведчука: побили шибки


Кілька тисяч мітингувальників рушилили з Майдану Незалежності до офісу руху "Український вибір" Віктора Медведчука з обіцянками розгромити приміщення за антиукраїнську позицію.
Колона рушила з Майдану Незалежності до площі Льва Толстого, де знаходиться офіс (вул. Велика Васильківська, 23), по дорозі їх супроводжували до тисячі поліцейських, виникло кілька конфліктів, коли мітингувальники спробували розламати бруківку, в результаті їх спробували затримати правоохоронці.
"Сьогодні ми вирішили наказати ворога України Віктора Медведчука, який розпалює війну в Україні. Ми вирішили покарати його, знищивши офіс руху "Український вибір". Я закликаю не чіпати інші офіси та магазини, а цілеспрямовано йти туди", - сказав лідер руху ОУН Микола Коханівський.
Прибувши на місце, мітингувальники побили вікна офісу, а всередину закинули кілька фаєрів. Поліція не заважала, хоча правоохоронці стояли в кількох метрах. Крім того, в "Сбербанку Росії" на Льва Толстого вибили шибки камінням.
У центрі Києва поліція відбирає в активістів автомобільні шини. Близько тисячі людей пробували їх пронести на Майдан Незалежності і підпалити.

Related

Гаряча новина 9169260810351576840

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item