Актор повісився на сцені під час вистави



27-річного італійського актора Рафаеля Шумахера доставили до лікарні в комі після того, як він здійснив повішення на сцені. 
Про це повідомляє bbcccnn.com.ua.
Актор грав персонажа, що коїть суїцид за сюжетом експериментальної постановки "Міражі" театру Luxіz італійського міста Піза. Самовільно змінив спосіб самогубства героя в останній момент. Зволів повіситися, а не застрелитися.
Директор театру Габріель Де Лука стверджує, що про ці зміни в сценарії, крім самого виконавця ролі, ніхто не знав. Коробка, на якій актор мав стояти для страхування, була зміщена.
"Мій син недавно втратив батька і розірвав відносини, але вже оговтався. Він не залишив передсмертної записки і не мав жодних підстав для самогубства", - каже мати актора.
Оскільки Шумахер був одягнений у маску з попередньої сцени, факт теперішнього повішення був розпізнаний лише за конвульсіями завдяки присутньому глядачеві, що виявився випускником медичного навчального закладу.
Дія вистави розгорталася на шести сценах, між якими глядачі могли вільно пересуватися. Інцидент стався на сцені у внутрішньому дворі театру, де місцем для повішення стало фігове дерево.
В московському театрі "Современник" повідомили про смерть радянського актора Володимира Землянікіна. Чоловіка не стало у його день народження.

Related

Гаряча новина 1719092913473435423

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item