Напад Бойка на Ляшка - протистояння прокремлівських і проукраїнських сил – експерт

Напад Бойка на Ляшка

Таку думку висловив політолог Володимир Цибулько, додавши, що напад Бойка на Ляшка, це - підсвідома реакція екс-"регіонала" на правду Ляшка.
"Бойко, якого завжди вважали обережним та стриманим політиком, вчинив, швидше, як політичний хижак, із низькою політичною культурою, віддавшись на інстинктивну реакцію, яка настала після різких заяв лідера опозиційної фракції Олега Ляшка. Він не зміг себе стримати, коли Ляшко публічно закликав голову СБУ звернути увагу на часті візити Бойка в столицю країни агресора - Москву. Що демонструє паніку та страх оприлюднення правдивої інформації", - вважає політичний експерт Володимир Цибулько.
"Конфлікт Ляшка проти Бойка - протистояння проукраїнських і прокремлівських сил, які зійшлися на парламентському рівні, і які Кремль хоче перенести на рівень вулиць і масових протестів", - додає Цибулько, окремо зваживши стійкість лідера опозиції, який не повівся на провокації "регіонала" й надалі продовжував переконувати словом і говорити правду в мікрофон.
Сьогодні на погоджувальній раді екс-"регіонал" Юрій Бойко накинувся з кулаками на лідера опозиційної фракції РПЛ Олега Ляшка

Related

Політика 2600990417189119898

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item