На Закарпатті злочинець під час затримання поранив поліцейського з автомата

Коли до зловмисника підійшли поліцейські, він вихопив з-під ковдри автомат і почав стріляти
У селі Видричка Рахівського району Закарпатської області під час затримання злочинець поранив з автомата 23-річного лейтенанта поліції.
Як повідомляється на сайті поліції Закарпатської області, 53-річний злочинець на прізвисько Монах на момент затримання перебував у стані алкогольного сп'яніння - після затримання у його крові виявили 2 проміле алкоголю.
Зловмисника затримали після того як по телефону 102 надійшло повідомлення про чоловіка, який ходить по селу з вогнепальною зброєю.
Він уже був засуджений за незаконне поводження зі зброєю, після того як у лютому 2016 року його затримали з автоматом іноземного виробництва.
Прибувши в оселю підозрюваного, поліцейські виявили, що його немає вдома. Чоловіка знайшли на вулиці із ковдрою в руках. Коли правоохоронці підійшли, він дістав з-під ковдри автомат Калашникова та почав стріляти.
Поліцейським вдалося вибити з рук злочинця зброю, повалити його на землю та вдягнути на нього наручники.
Внаслідок стрілянини 23-річний оперативник був поранений у кисть лівої руки. Його прооперували у реанімації Рахівської лікарні та перевезли до обласної лікарні для подальших операцій. Кулі також влучили в автомобіль, на якому приїхали поліцейські.
Правоохоронці вилучили автомат Калашникова калібру 7,62 мм та десяток стріляних гільз, а в оселі підозрюваного поліція знайшла тростину із вмонтованим 30-сантиметровим лезом.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.348 Кримінального кодексу України (Посягання на життя працівника правоохоронного органу). Затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.
Нагадаємо, 29 липня повідомлялося, що у Дніпрі озброєний зловмисник поранив у груди поліцейського, який намагався його затримати.

Related

Події в Україні 1731249031072856929

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item