Син Трампа обговорював співробітництво з РФ - ЗМІ

Син обраного президента США Дональд Трамп-молодший

Дональд Трамп-молодший в жовтні в Парижі обговорював можливі способи співпраці з РФ для врегулювання конфлікту в Сирії.

Старший син обраного президента США Дональд Трамп-молодший в жовтні в Парижі неформально обговорював з дипломатами, політиками і бізнесменами можливі способи співпраці з РФ для врегулювання конфлікту в Сирії, повідомляє The Wall Street Journal.
Переговори, які пройшли 11 жовтня в паризькому готелі "Ріц", були організовані Центром політичних і зовнішніх відносин Франції. У зустрічі брала участь уродженка Сирії Ранда Кассис, яка є лідером однієї з груп сирійської опозиції, яка виступає за співпрацю з Росією і діалог з президентом Башаром Асадом.
За словами самої Кассис, в ході переговорів вона поставила перед Трампом-молодшим питання про важливість співпраці з Москвою на Близькому Сході.
"Без Росії неможливо знайти будь-яке рішення щодо Сирії", - сказала вона. Як зазначила Кассис, після перемоги на виборах в США Дональда Трампа у сирійській опозиції з'явилася надія на прогрес в політичному процесі.
Радник обраного президента США Келліенн Конуей підтвердила присутність Трампа-молодшого на заході в Парижі, проте спростувала його прямий контакт з Кассис.
Раніше повідомлялося, що генсек ООН визнав ситуацію в Сирії провалом міжнародної організації.

Related

Політика 7929661283972534217

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item