ТОП заяв ватажків "Л-ДНР", якими зруйнувано міф про "громадянську війну" на Донбасі

ТОП заяв ватажків "Л-ДНР", якими зруйнувано міф про "громадянську війну" на Донбасі

Язик - ворог Путіна та його поплічників. Адже безкінечно брехати неможливо, але збагнути це вони не спроможні


Більше двох років тому російська пропаганда нав'язала як громадянам Росії так і частині українців, а заразом і усьому світу тезу про "громадянську війну на Донбасі", про війну "українців проти українців". Мовляв, там місцеві "ополченці" - учорашні шахтарі, воюють проти української армії, відбираючи в військових техніку та зброю.
Цю тезу, яка вбилася у мізки багатьох і багатьох людей, не могли перебити ні повідомлення про громадян Росії, які воюють  у рядах так званих "ополченців", ні свідчення про професійних російських військових з Бурятії, ні про російську техніку, яка ешелонами йшла через непідконтрольну Україні частину кордону. На усі ці та інші факти у влади "Л-ДНР" були відповіді, і вони цілком влаштовували "ватне населення": росіяни  в рядах "армій республік" - це просто добровольці, техника – "віджата" в "укропів", і взагалі ніяких російськіх військ на Донбасі немає.
"Громадянська війна у нас, Україна знищує своїх громадян. Фашизм наступає", – волали кремлівські маріонетки.
Але брехати нескінченно неможливо. Якщо це брехня, то вона обов'язково вилізе у промовах тих, хто вже давно бреше. Так влаштована людська психіка і проти цього безсилі будь-які технології.
Останнім часом окупанти та їхні поплічники у своїх заявах так активно руйнують міф про "громадянську війну", що просто не встигаєш за ними записувати. Але для історії ми зібрали усе, що останнім часом наговорили прихильники кривавого "русского міра".
Чи не найважливішу заяву зробив представник "ЛНР" на переговорах у Мінську Владислав Дейнего. Він підтвердив, що бойовикам допомагала російська армія. 
В інтерв'ю підконтрольному окупантам ЗМІ 12 листопада він зазначив, що "коли в "ЛНР" були найскладніші часи, ми дуже швидко отримали підтримку наших братів, які тут знаходяться недалеко від нас".
Дейнего впевнений, що Росія допоможе ще раз.
"Ми можемо бути абсолютно впевнені: навіть якщо у нас не вистачить власних сил - нам допоможуть, але для цього їм дійсно доведеться ввести на нашу територію російську армію", - сказав Дейнего.
Те, як виглядає фашизм та нацизм насправді, наочно показав російський найманець в "ДНР" та блогер заразом Олександр Жучковський, відображаючи те, що коїться у голові його кремлівських хазяїв.
"Мені бачиться дурістю твердження, що "ми воюємо не з українцями, а з українським фашизмом" (в основному "ми воюємо" звучить від людей, які "воюють"тільки в інтернеті). Це повна нісенітниця. Ми воюємо з українцями. Не "хороші українці проти поганих українців", а росіяни проти українців. Крапка". 
Сказав, як відрізав.
Цей його скандальний пост зараз недоступний на його сторінці, але ЗМІ встигли зробити скріншоти. Також цей текст зберігся у його блозі.
ТОП останніх заяв "Л-ДНР", які вщент зруйнували міф про "громадянську війну" на Донбасі - фото 1

ТОП останніх заяв "Л-ДНР", які вщент зруйнували міф про "громадянську війну" на Донбасі - фото 2

ТОП останніх заяв "Л-ДНР", які вщент зруйнували міф про "громадянську війну" на Донбасі - фото 3

"Нам слід не допускати появи зайвих українців, тому що це скорочує кількість росіян", - написав Жучковський. Гітлер у пеклі аплодував стоячи.
Громадянська війна? Епілептичні зґвалтовані бабусі, хлопчики розіп'яті, негри на танку? Жучковський не просто якійсь міський божевільний, до його думки прислуховуються, його поважає влада "Л-ДНР" та загони бойовиків. Це такий собі рупор Кремля в"ДНР", який підтвердив, що росіяни воюють з українцями. І крапка. 
Відзначився і колишній СБУ-шник, "екс-голова радбезу "ДНР" Олександр Ходаковський.  Він прямо сказав, що паски мешканцям "Л-ДНР" потрібно терміново затягнути, бо Росія скоротила фінансування "республік" Донбасу. Підступний "укроп" якийсь, взяв і виклав правду про те, що "республікі" не такі вже і самостійно організовані. Тим більше, не самостійно існуючі.  
"Зараз найгостріше завдання, яке стоїть перед нашим "урядом" - це наповнення бюджету, тому що є певні складності в плані надання допомоги з боку Росії. Відповідно, є гостра актуальність - ви бачите, є затримки по різних бюджетних організаціях – з виплати заробітної плати", - сказав Ходаковський.
Росія не платить зарплати бюджетникам "Л-ДНР" – це так виглядає громадянська війна проти повсталих "шахтарів-ополченців", які на рівному місці взяли і організували собі самодостатні "республіки"? І, звісна річ, більше двох років нам казали, що Росія тут ні до чого.
За таких умов здали нерви у ватажка "ДНР" Олександра Захарченка. Він теж почуває себе зрадженим. Кремлівська пропаганда казала про громадянську війну, про те, що потрібно трохи потерпіти, і Росія забере до себе Донбас. Але і те, і інше виявилося брехнею.
"Скільки це все може тривати? Давайте я сам це питання вам задам. Повірте, мені це питання хотілося б задати не тільки вам. Але і Держдумі, уряду, взагалі Росії. Ми, росіяни, воюємо тут третій рік. Тут живуть росіяни, і ми хочемо на Батьківщину, повернутися в Росію. Скільки ще ми тут повинні провоювали? Поясніть нам. Що ми повинні ще зробити? Тільки поясніть, що ми повинні зробити, до чого ми повинні прийти, що ми повинні захопити, як ми повинні допомогти цьому процесу повернення, щоб він швидше закінчився?" - бідкається Захарченко.
"Що ми повинні захопити?" - питається у Кремля громадянин України, який перейшов на російський бік. Якщо б в Україні і справді тривала громадянська війна, заради чого колишньому продавцю курятини щось захоплювати для російського уряду? Це ж абсурд! Так вчиняють тільки зрадники та колаборанти, які продалися окупанту. Власне, слова Захарченка так його і характеризують.
Ну, і наостанок. Як усі вже помітили, місія ОБСЄ на Донбасі раптово прозріла. І повідомила, що за час свого спостереження (а це з 2014 року) зафіксувала близько 30 тисяч осіб у військовій формі, які перетинали кордон і в'їжджали в Луганську область з Росії. 
"Це тільки дані по двох пунктах пропуску (у російських містах Гукове і Донецьк, - ред.). Уявіть собі, колеги, що відбувається там, де ми не ведемо спостереження", - йдеться в доповіді СММ.

Related

Гаряча новина 3063873152042006996

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item