СБУ затримала бізнесмена за трансляцію російських каналів

Чоловік встановлював обладнання у Бахмуті

Чоловік встановлював в підконтрольних Україні районах супутникове обладнання.

Співробітники Служби безпеки України затримали у Бахмуті Донецької області підприємця, який встановлював супутникове обладнання з можливістю перегляду російських каналів, передає прес-центр СБУ.
 
Правоохоронці встановили, що головний офіс і телекомунікаційне обладнання комерсантів розташований у підконтрольній ДНР Горлівці.
 
"Отримавши замовлення, чоловік встановлював клієнтам на підконтрольних українській владі районах супутникове обладнання, яке "прошито "для перегляду російських каналів. Вартість підключення становила три тисячі гривень, частину грошей зловмисник пересилав керівництву т.зв."ДНР ", - йдеться у повідомленні.
 
Співробітники спецслужби спільно з поліцією затримали чоловіка під час монтажу устаткування в одній з кав'ярень Бахмута.


"За наявною інформацією, на території Бахмутського району через супутникове обладнання трансляцію пропагандистських каналів отримують більше п'яти тисяч споживачів, зокрема публічні заклади. СБУ спільно з іншими правоохоронними і державними органами почала комплекс заходів з відключення у користувачів забороненого російського ТБ-Контенту», - йдеться у повідомленні.
 
Нагадаємо, раніше СБУ затримала адміністратора сепаратистських груп у соцмережах в Дніпрі.

Related

Події в Україні 2771347819965665831

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item