Порошенко вже розчарував, у Гройсмана час закінчується - Тарута



Президент Петро Порошенко мав великі шанси змінити країну, однак не використав їх. У прем'єр-міністра Володимира Гройсмана така можливість ще є.
Про це сказав народний депутат Сергій Тарута в інтерв'ю журналу "Країна".
"У Порошенка була найбільша можливість трансформації країни, порівнянна з раннім періодом президентства Ющенка, коли була абсолютна політична воля парламенту на реальні зміни. Але не було політичного бажання. Це вже історія. Кожному політикові дається дуже короткий проміжок часу показати, що його слова не розходяться з реальними справами. Порошенко вже розчарував. На інавгурації декларував 10 дуже правильних тез. Узяв на себе ці завдання. За них повинен був відзвітувати перед народом. Із цих обіцянок жоден пункт не виконав. Люди це бачать", - сказав Тарута.
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман ще має шанси змінити ситуацію в країні. Однак довіра суспільства до глави уряду швидко падає, зазначив нардеп.
"У Гройсмана вона (можливість.) теоретично ще є. Проблема в тому, що його всі сприймають як члена команди Порошенка. Навіть коли він намагається щось робити самостійно, отримує "обратку" від правлячої фракції. Одного бажання тут замало. Потрібно дуже жорстко поставити питання, у тому числі і публічно, що немає компромісів між долею нашої країни і політичною лояльністю до президента. Тому у нього теж час закінчується", - вважає політик.

Повне інтерв'ю з Сергієм Тарутою читайте в найближчих номерах журналу "Країна" та стежте за анонсами на Gazeta.ua.

Related

Політика 4929057884924671093

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item