ФБР не знайшло підстав для переслідування Клінтон

Хілларі Клінтон

ФБР у нових електронних листах Клінтон не знайшло доказів складу злочину.

Федеральне бюро розслідувань (ФБР) не знайшло в новій порції електронних листів колишнього держсекретаря США Хілларі Клінтон інформації, за яку вона могла б бути притягнута до кримінальної відповідальності, повідомляє Reuters з посиланням на джерело в силових структурах.
Раніше глава комітету з нагляду та урядової реформи палати представників конгресу США Джейсон Чаффетс заявив, що отримав від директора ФБР інформацію про те, що за підсумками розгляду даних про нові електронні листи відомство не змінило висновків, які висловило в липні стосовно колишнього держсекретаря Клінтон".
Директор ФБР Джеймс Комі потім підтвердив, що Клінтон не висуватимуть звинувачення через скандал з електронною поштою в зв'язку з новознайденими листами екс-держсекретаря.
Як повідомляв Корреспондент.net, ФБР відновило розслідування справи, пов'язаної з використанням Хілларі Клінтон на посаді держсекретаря США особистого поштового сервера для робочого листування.
ФБР уже розслідувало справу про електронне листування Клінтон. У липні 2016 року слідчі дійшли висновку, що вона не зробила нічого протизаконного.

Related

Події у світі 3934836782128210348

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item