Чому Ляшко злякався своєї сексуальної орієнтації



Ніякої зради, просто парламент вчора попрацював.

Гендер, Новинський, золото Януковича, п"ятиликий Яценко, вся ця круговерть. Концентрація абсурду на один квадратний метр Ради в четвер перевищувала середньоісторичну.
Так, Верховна Рада взяла і провалила ратифікацію конвенції Ради Європи проти насильства, наприклад, тому що конвенція оперує поняттями "гендер" і "сексуальна орієнтація", а вони "є неприйнятними для українського суспільства і української духовності". Це Ігор Мосійчук так сказав, а його шеф Олег Ляшко ще краще сказав: ми, мовляв, повинні захищати виключно традиційну сім'ю. What does he ment?
Проект ратифікації відправлений на доопрацювання, тепер його будуть адаптувати під християнські цінності (Мілонов, привіт!). Нардеп з Народного Фронту Унгурян взагалі поскаржився, що раніше було все просто - жіноча стать і чоловіча стать, а тепер ще й гендери додалися, і "кажуть, що їх є вже п'ятдесят вісім". Турбуюся, чи видихнув Павло Якимович, хоча розумію його: за апостола Петра такого не було.
Ще Рада так і не змогла внести до порядку питання про санкції проти Януковича і його оточення. Три дні тому тричі намагалися голосувати це питання, та не виголосовали. І вчора теж обламалося помацати за калитку Віктора Федоровича. Тут скоро святкувати третій рік без Баті, а український парламент все ніяк не вважає за потрібне ініціювати дії щодо екс-президента.
Європа дивиться з дедалі зростаючим бридливим здивуванням, поки в Ощадбанку лежить одних тільки грошей Януковича і Азарова понад мільярд доларів. Можна було б не тільки з вкладниками "Михайлівського" розрахуватися, але і на компенсацію житла депутатам залишилося б, але немає - 52 голосів не вистачило. "Самопоміч" пішла гуляти. Сказала, що не може працювати, поки Новинський не сидить.
Бачите, а раніше ми думали, що всі біди від того, що не сидить Ахметов. Загалом, мінус фракція на найближчі засідання, а то і не на найближчі. До речі, Новинський таки не тільки не сидить, а навіть і не свербить: питання про зняття з нього недоторканності не дійшло навіть до Ради, застрягши в регламентному комітеті.
Там теж не можуть працювати, поки Новинський не сидить, ось таке замкнуте коло. А тим часом в парламентській залі був зафіксований маленький рекорд. Нардеп від "Відродження" Антон Яценко, який "тендерний тато", натиснув п'ять кнопок за себе і ще за чотирьох колег під час голосування закону про насильство в сім'ї.
Відсутні, мабуть, були забиті своїми дружинами до стану, несумісного з волевиявленням, але Антон впорався, не підвів. З вами був парламентський вісник. Хроніки Амбера, 423 вершники Апокаліпсису і їх вірний гончий пес Абсурд. Залишайтеся з нами, поки ще не всі закони провалені.

Related

Політика 8463476100843190418

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item