У Запоріжжі копів підозрюють у грабежах на вокзалі

У Запоріжжі двох поліцейських підозрюють у пограбуванні п'яних

Правоохоронців затримали після пограбувань п'яних чоловіків.

У Запоріжжі двох старших сержантів поліції підозрюють у пограбуванні людей на залізничному вокзалі, повідомили в прес-службі Нацполіції.
Їх затримали в кінці жовтня на вокзалі, коли правоохоронці відібрали в одного з чоловіків 4,7 тисячі гривень. Потерпілий був трохи п'яний, зазначили в поліції. Під час спілкування він повідомив, що везе із собою гроші. Після цього чоловіка відвели вбік і пограбували.
До цього, у вересні, в поліцію звернувся чоловік, у якого силою відібрали 56 тисяч доларів і близько 10 тисяч євро. За словами потерпілого, поліцейські попросили його показати документи. Сам чоловік був п'яний, і правоохоронці після спілкування запросили його "закріпити дружбу" в кафе.



У скоєнні злочинів підозрюють поліцейських у віці 30 і 35 років, повідомили правоохоронці. Також зазначається, що вони працюють в органах більше десяти років.
 
Під час обшуків вдома у підозрюваних вилучили 20,5 тисячі доларів і близько 5 тисяч євро. "Решту грошей поліцейські розподілили між собою і встигли витратити їх на покупку машин, деяких об'єктів нерухомості і будматеріалів", - повідомили в прес-службі.
 
За фактом порушено кримінальну справу.
 
Як повідомлялось, у Миколаєві поліцейські пограбували ювелірний магазин.

Related

Події в Україні 330358996051722578

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item