На третю річницю Майдану влада отримала вердикт



Мільйонні е-декларації показали остаточний репутаційний крах післямайданної влади. 
Про це сказав політолог Андрій Золотарьов.
Задекларували не всі статки, розповів експерт.
"Досить часто "надували" суму кеша. Закладали майбутню корупційну ренту. Мають нерухомість і рахунки за кордоном. Є певні прокладки, які унеможливлюють моніторинг закордонних коштів", - зауважив він.
Мерзотників змінили на негідників, вважає політолог.
"Колосальні суми готівки засвідчують глобальну непатріотичність політичної еліти. Вона продемонструвала громадянам, що наші можновладці не вірять у державу й не довіряють їй. Фактично сидять на валізах. У будь-який момент готові до втечі", - сказав Золотарьов.
"Це остаточний репутаційний крах післямайданної влади. Люди знали, що це не ангели. Але надспоживання за межею розумного. Використовують владу для примноження багатства, а не для втілення стратегії розвитку країни. Гонтарева вбила довіру до банківської системи. Це її головна політична провина. Сама задекларувала кеш. Якщо навіть банкіри тримають гроші у "матрац-банку", це шокує", - резюмує політолог.
За експертною оцінкою, народні депутати задекларували 12,3 млрд грн. З них готівкою 7,4 млрд. грн. Ще 380 млн. грн тримають у готівці міністри та інші урядовці.

Related

Політика 902009453133808412

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item