Сина нардепа, який влаштував ДТП, не затримали

Аварія за участю сина нардепа

У поліції Києва розповіли про обставини резонансного ДТП.

 
У прес-службі поліції Києва повідомили обставини ДТП, в якій засвітився син нардепа Ігоря Молотка, розповідає ТСН.

Як повідомив керівник прес-служби патрульної поліції Віктор Шеверда, патруль близько 5 ранку побачив Mersedes, який рухався по проспекту Перемоги і порушив правила дорожнього руху. Поліція намагалася зупинити порушника, використовуючи світлові маячки і звукові сигнали, але авто продовжувало рух.
 
У районі Індустріального мосту Mersedes намагався зупинити інший патрульний екіпаж. Автомобіль, тікаючи, допустив зіткнення з патрульним автомобілем і автомобілем Daewoo Matiz, пошкодивши при цьому два своїх колеса, але продовжив рух. Проїхавши ще декілька сотень метрів, водій зупинився на перехресті вулиць Героїв Севастополя і Борщагівської. З Мерседеса вибігли двоє молодих людей і побігли в бік вулиці Івана Лепсе. Одні патрульні побігли наздоганяти втікачів. Решта - надавала допомогу чотирьом постраждалим, які були в автомобілі Daewoo Matiz. У результаті поліцейські затримали двох людей, яких упізнали свідки. Водій автомобіля від обстеження відмовився, хоча мав ознаки сп'яніння.
 
На місце події виїхала слідчо-оперативна група, затриманих відвезли в Солом'янське управління поліції. Далі із затриманими вже працювали слідчі.
 
Водія було доставлено до медичного закладу, де він відмовився від здачі всіх біологічних рідин з організму і відмовився від проходження обстеження в медичному закладі. Однак є висновок нарколога про характерні ознаки алкогольного сп'яніння водія.
 
У той же час радник глави МВС Зорян Шкіряк заявив, що син нардепа Молотка, який влаштував ДТП, відмовився проходити експертизу на вміст алкоголю у крові.
 
 
У патрульній поліції відмовилися розголошувати ім'я водія авто і те, чи є він сином депутата. Однак повідомили, що, за їхніми даними, затриманого наразі відпустили з відділку.
 
Втім, кримінальна справа відкрита. Нагадаємо, в ніч на неділю у столиці Mersedes на великій швидкості зіткнувся з патрульною машиною і ще одним легковиком. До лікарні потрапили четверо людей. А двоє хлопців спочатку намагалися втекти на Mersedes, а коли в авто пошкодили колеса, побігли дворами, їх затримали поліцейські. Нардеп Ігор Молоток підтвердив, що один із хлопців - його син, пообіцяв всіляке сприяння слідству і компенсацію лікування постраждалим.
 
 
Як повідомлялось, на Закарпатті священик збив насмерть трьох жінок.

Related

Суспільство 1859499176960962125

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item