У Генічеську заперечують отримання "кримського газу"

Олександр Воробйов запевняє, що газу в Генічеську свого повно
Голова Генічеської райдержадміністрації Олександр Воробйов заявив, що до міста не надходить газ з анексованого Криму, передає місцевий сайт Новий Візит.
"Я, як українець, не дивлюся російські канали, але судячи з повідомлень, що надходять, дзвінків, розумію, що відбувається. По-перше, на території окупованого Криму немає свого газу, і вони не можуть нам надавати допомогу. По-друге, у нас дефіцит газу може виникнути при великих морозах протягом декількох тижнів. І його не вистачить тільки на 30% абонентів, яких всього 6 000, а не 70 тис., як брешуть російські пропагандисти", - зазначив Воробйов.
Він також підкреслив, що в даний час "у Генічеському районі газ в надлишку і ми самі можемо допомогти українцям в Криму".
За словами Воробйова, прем'єр-міністр Володимир Гройсман йому особисто пообіцяв, що найближчим часом проблема з газом в Генічеську буде вирішена державою.
Ввечері 12 листопада російські ЗМІ повідомили, що місто Генічеськ і Генічеський район Херсонської області почали отримувати газ з анексованого Криму.
Нагадаємо, 4 січня 2016 року з'явилася заява про те, що відсутність реверсу газу з окупованого Росією Криму призвело до нестачі газу для опалення Генічеська Херсонської області.

Related

Події в Україні 6065129629712814822

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item