Жителька Донецька розповіла, які відбуваються метаморфози в головах "вати ДНР"



Начитка з рашаТБ заклала перекручену інформацію, у жителів Донецька відбуваються збої в сприйнятті реальності. Але ілюзії, все ж, частково розсіюються.

Патріотка України, що живе в Донецьку в одній з соцмереж поділилася черговими замальовками з окупованої території.
"Молода мамашка з малюком місяців 7 йде з вагітною подругою. Обурюється тим, що "укропи" нас обстрілюють, фашисти. Все добре, місто чисте, троянди квітнуть. Красиво. Холодильник повний, батьки допомагають. Вагітна її підтримує, мовляв, та все добре, тільки, коли дитина народиться, не зрозуміє чи потрібно отримувати "Свідоцтво про народження" на дитину тут в "рєспубліке". А, як тоді виїжджати з таким документом за кордон "ДНР"? Мамашка говорить вагітній. "Треба українське отримувати. Ти не хвилюйся, як народиш, я тобі потім докладно розповім, як оформити українське "Свідоцтво".
Слухаю і думаю: "О бл..., ось тобі і патріотки "ДНР". Що так все добре, а свідоцтво отримуватимуть українське. Мозок не включають. Тоді ж дитина буде громадянином України, а не "ДНР". Дивний якийсь ватний патріотизм...", - пише мешканка Донецька.
Дончанка приводить інший приклад нерозуміння жителями Донецька "руськой вєсни".
"...Колишня власниця наметів на знесеної частини чергового ринку, типу після націоналізації, на питання: чи дали десь місце замість знищеного, розповідає:
"Ні, нового робочого місця не запропонували. Тепер будемо шукати самі, не знаємо на якому ринку і за місце для намету раніше сплачені гроші ніхто не повернув. А що? Баби покричали-покричали і все на цьому закінчилося. Одна навіть в істериці кричала ментам, які нас акти змушували підписувати: "Поверніть нам робочі місця .... Ви говорите в Україні фашисти, так ви самі справжні фашисти і є". Оце круто! Тільки шкода, що не багато людей це чуло", - зазначає жителька Донецька.
"Начітка з блакитного екрану Рашкіним телевізором глибоко в череп заклала перекручену інформацію і тому відбуваються збої в сприйнятті реальності. Але ілюзії, все ж, частково розсіюються. Одна знайома бачить обман в речьовках, закликах і розповідях про "досягнення" на білбордах, розвішаних по місту, і засмучується, що люди не бачать, які в цих написах приховані пастки для "ментала". Але тут же йдуть недоречні фрази з зомбоящиків про Шухевича і інші лякалки. Це її аргументи, коли нічим крити. Ось, так просто: "А ось Шухевич ...". Вона боїться повернення в Україну. Я питаю: "А що, у нас є ще інші варіанти?" Мовчить. Звучить типу "все вони добре, стріляють з двох сторін і ті, і ті". Я говорю: "Ти знаєш, що Росія пішла війною на Україну? Це так? - Погоджується, - так ось, це перший пункт і найголовніший, Росія почала війну на території України, все, - але вона відразу противиться, мовляв, Україна теж обстрілює. Питаю: "Україна повинна захищати свою територію? - Погоджується і каже, але нас обстрілювати не повинна. Кажу їй: "При всіх своїх сумнівах повертайся до першого пункту. У першому пункті міститься відповідь на будь-які твої питання. Якби Росія не почала війну проти України, то тут би ніхто нікого не обстрілював. Так що, все спасібачкі - Путину", - розповідає дончанка.
"Вона хоч і ватніца, але з нею можна говорити і вона сьогодні, як-то по-іншому мене слухала і сказала мені слова, які мене просто приголомшили: "А ти знаєш, адже я тебе завжди боялася. Ти дуже категорична в аргументах. Але сьогодні мені з тобою було легше". Ми хоч і різні, але Господь весь час зводить нас для чогось. Напевно, ми потрібні один одному для якогось вдосконалення наших особистостей. Боротьба триває, час йде повільно, але все буде Україна!", - зазначає патріотична жителька Донецька.

Related

Суспільство 5399151150095072888

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item