Дестабілізація в Україні може вплинути на рішення про безвізовий режим і курс валют



Дестабілізація ситуації в Україні, яку намагаються спровокувати окремі політики, може вплинути на рішення ЄС щодо надання Україні безвізового режиму, а також негативно позначиться на курсі національної валюти.
Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Ігор Лапін у коментарях журналістам.
Він зазначив, що проплачені "мітинги", які проходять сьогодні під стінами Національного банку, а також заклики звільнити його голову можуть негативно позначитися на курсі гривні.
"Я думаю, що ця розкачка тягне гривню донизу. І завжди так було. Тому це все робиться цілеспрямовано", - сказав Лапін.
"Картинка для російських ЗМІ буде, звичайно, дуже хороша: "київська хунта не справляється з народом і не може втримати владу" чи щось на зразок того. Потім буде розігруватися тема тарифів", - наголосив народний депутат.
Крім того, Ігор Лапін вважає, що організатори проплачених "мітингів" також можуть переслідувати й інші цілі.
"Серед інших моментів, які можуть переслідувати організатори цих "мітингів", - це торги навколо бюджету, щоб щось собі виторгувати, вициганити чи, навпаки, щось врегулювати і вирішити. А чому біля НБУ проводять? Тому що посада голови Нацбанку – це і є головний предмет торгів так званої "опозиції" - партій, які змагаються, хто з них сьогодні більший опозиціонер", - зауважив Лапін.
На думку представника фракції "Народний фронт", дестабілізація ситуації в Україні, яку сьогодні намагаються спровокувати окремі політики, "може вплинути на рішення ЄС щодо надання Україні безвізового режиму".

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item