У Донбасі затримали розшукувану Інтерполом росіянку

Затриману росіянку найближчим часом передадуть російським правоохоронним органам
У Донецькій області поліція затримала громадянку Росії, яка розшукується по лінії Інтерполу за здійснення вбивства в Ростові-на-Дону на початку 2016 року.
Як повідомили в ГУ Національної поліції України, жінку затримали разом з чоловіком – другим фігурантом справи.
За даними поліції, в новорічну ніч пара познайомилася з трьома чоловіками і запросила їх до себе додому на свято. Однак після ночі двоє з нових знайомих зникли разом з ноутбуком та двома мобільними телефонами, а третій став жертвою розлючених господарів.
"Нещодавно розшукувані переїхали в Слов'янськ в надії на те, що в зоні проведення антитерористичної операції, їх ніхто не шукатиме. Проте в ході проведення оперативно - профілактичних заходів слов'янські поліцейські встановили місцезнаходження розшукуваних і затримали їх на черговій орендованій квартирі", - заявили в поліції.
Найближчим часом затриману уродженку Ростова-на-Дону передадуть російським правоохоронцям, що передбачається Європейською конвенцією про видачу правопорушників.
Другий фігурант справи - уродженець українського с. Щолкіне - буде притягнутий до кримінальної відповідальності на території України.
Нагадаємо, 16 вересня поліція виявила труп чоловіка з вогнепальними пораненнями в під'їзді багатоповерхівки в Рівному. Згодом особу вбитого встановили, ним виявився 37-річний майор Іван Мамчур - начальник інженерно-технічного відділу Рівненського СІЗО. Поруч з місцем вбивства виявили вісім гільз і пістолет Макарова.

Related

Гаряча новина 1088659090700462126

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item