Пінчук шукав зустрічі з Клінтоном для підтримки України - WikiLeaks

Український бізнесмен Віктор Пінчук намагався зустрітися з екс-президентом США Біллом Клінтоном, щоб домогтися від нього висловлення ...



Український бізнесмен Віктор Пінчук намагався зустрітися з екс-президентом США Біллом Клінтоном, щоб домогтися від нього висловлення підтримки України.
Про це йдеться в одному з листів голови передвиборчого штабу Хілларі Клінтон Джона Подести, оприлюдненому WikiLeaks.
"Віктор Пінчук невпинно наполягає на зустрічі з Біллом Клінтоном в Лондоні, або деінде в Європі. В ідеалі, він хоче зібрати кілька західних лідерів, щоб ті продемонстрували підтримку Україні, де Клінтон став би найважливішим учасником", - написав Подеста у листі від 30 березня 2015 року.
Подеста зазначив, що він повідомляв Пінчуку про те, що Клінтон не планує візиту в Європу, у той час як насправді у нього був запланований візит у Лондон в червні 2015 року.
"На даний момент у мене складається враження, що незважаючи на запевнення, що Клінтон дбає про Україну, Пінчук відчуває, що Клінтон не робить достатніх заходів, щоб продемонструвати це", - йдеться у листі.
Як відомо, Пінчук є спонсором фонду Клінтона. Відповідно до щорічних звітів фонду, Пінчук перерахував родині Клінтонів 8,1 мільйона доларів.

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item