Школярка вистрибнула з 13-го поверху, виконуючи завдання квесту



7 грудня у Маріуполі з 13-го поверху викинулася 16-річна школярка. 
Її тіло біля будинку знайшла місцева мешканка. 
Оглядаючи місце трагедії, в особистих речах дівчини правоохоронці виявили блокнот із записами суїцидального характеру. Друзі дівчини розповіли, що вона була підписана на групу в соцмережі, де виконувала завдання модератора. Останнім її завданням було стрибнути з багатоповерхівки.
Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Донецькій області.
"Під час опитування батьків і друзів загиблої дізналися, що вона була замкнутою та сором'язливою дівчиною, неодноразово виказувала наміри покінчити життя самогубством. Окрім того, друзі дівчини розповіли поліцейським, що вона була підписана на групу в соцмережі, де користувачі виконували різні завдання модератора, нібито у рамках квесту. За словами загиблої, їй дуже подобалася ця група, щодня там з'являлися нові завдання. Серед них – протримати руку над вогнем протягом кількох секунд, а потім проколоти обпечене місце голкою. Згідно з записами у соціальній мережі, її останнім завданням було зістрибнути з багатоповерхівки", - повідомили правоохоронці.
За словами свідків, дівчина приходила на заняття до навчального закладу з порізами на руках, а незадовго до смерті у соцмережі залишила записи суїцидального характеру та прикріпила фото багатоповерхівки.
Поліцейські перевіряють всі можливі варіанти її загибелі, встановлюють свідків. Водночас з'ясовують, що робили батько й матір загиблої, її близькі, аби допомогти їй та попередити трагедію.
За фактом відкрили кримінальне провадження. Слідчі дії тривають.
У місті Покровськ на Донеччині 28-річна жінка вистрибнула з вікна під час сварки з чоловіком. Напівсиротою залишилася її 3-річна дитина.

Related

Гаряча новина 7784491128795402833

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item