У смерті 18-річної дівчини під час пластичної операції підозрюють львівських медиків

У смерті 18-річної дівчини під час пластичної операції підозрюють львівських медиків

Анестезіологу оголосили підозру

У Львові прокуратурою повідомлено про підозру лікарю – анестезіологу, через непрофесійні дії якого під час косметичної операції померла дівчина. 
Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі обласної прокуратури.
За процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчим поліції повідомлено про підозру одному із лікарів- анестезіологів Львівської міської косметологічної лікарні у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.140 КК України, тобто неналежному виконанні професійних обов’язків медичним працівником, що спричинило смерть неповнолітнього.
У ході розслідування встановлено, що вказаний медик під час проведення в серпні 2015 року 18- річній дівчині косметичної операції в одній із клінік у м. Львові допустив професійні помилки, що спричинило погіршення стану пацієнтки та як наслідок її смерті.
Зазначимо, що санкція вказаної статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
Нагадаємо, у серпні минулого року під час пластичної операції у Львові померла 18-рінча дівчина. Причиною смерті 18-річної пацієнтки однієї з львівських косметологічних лікарень стала аспераційна асфікція (затікання в дихальні шляхи слизу, крові, блювотиння тощо).

Related

Гаряча новина 4997388713578594663

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item