Сенатор Ґрем анонсував нові санкції щодо РФ і особисто Путіна у 2017 році

Сенатор-республіканець Ліндсі Ґрем розповів про підготовку нових санкцій, які мають зачепити не тільки ФСБ, ГРУ, але й президента РФ Володимира Путіна
Сенатор від Республіканської партії Ліндсі Ґрем розповів про підготовку Вашингтоном нових санкцій щодо Росії, зокрема, й таких обмежень, які зачіпатимуть президента Володимира Путіна.
Про це він розповів під час свого приїзду до Києва 30 грудня в інтерв’ю Радіо Свобода.
"Наступного року ми збираємося представити нові санкції – окрім тих, що вже існують, зокрема санкцій, запроваджених Обамою, – які вдарили б по енергетичному і банківському секторах, і які вдарили б не лише по ФСБ чи ГРУ, але й по самому Путіну, його найближчому оточенню", - розповів сенатор-республіканець.
За його словами, нові санкції перебувають на стадії підготовки їх ще потрібно схвалити на рівні Конгресу. Ґрем зазначив, що це рішення має підтримку як демократів, так і республіканців.
"Я вважаю, єдина можливість змусити Росію змінитися – це щоб путінська економіка і сам Путін заплатили за дії Росії велику ціну. Тож можете очікувати, що на початку 2017 року Конгрес, за підтримки обох партій, спробує схвалити нові санкції, які торкнуться банківського й енергетичного секторів, критично важливих складових російської економіки. Я сподіваюся, ми матимемо позитивне голосування, а президент Дональд Трамп підпише закон", – пояснив сенатор.
Напередодні США ввели нові санкції проти Росії через хакерські атаки, які, за новими висновками ФБР, мали на меті вплинути на результат президентських виборів. Також адміністрація президента Барака Обами, прийняла рішення про видворення з країни 35 російських дипломатів.
Однак обраний президент-республіканець Дональд Трамп не підтримав рішення про покарання РФ через кібератаки. Інавгурація Трампа пройде 20 січня.

Related

Події у світі 3175608041667890965

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item