Суд залишив під вартою фігурантів у справі 2 травня

Суд знову не зміг розглянути справу по суті через відсутність одного з обвинувачених

П'ятеро осіб залишатимуться під вартою як мінімум до 14 лютого 2017 року.

 
Малиновський районний суд Одеси подовжив на 60 діб термін перебування під вартою п'ятьом обвинуваченим у справі про події в місті 2 травня 2014 року, передає Інтерфакс-Україна.
 
Відповідно до рішення суду Максим Сакауов, Євген Мефьодов, Сергій Долженков, Владислав Романюк та Сергій Корчинський залишатимутьться під вартою як мінімум до 14 лютого 2017 року.
 
При цьому суд знову не зміг розглянути справу по суті через відсутність одного з обвинувачених - Сергія Рудика, який був відсутній і на кількох попередніх засідань.
 
За інформацією агентства, на початку грудня колегія суддів Малиновського районного суду, яка розглядає справу про події 2 травня 2014 року, змінилася в зв'язку з хворобою одного із суддів. У зв'язку із заміною судді за клопотанням одного з обвинувачених суд прийняв рішення розпочати розгляд справи із самого початку.
 
Як повідомляють ЗМІ, у результаті масових заворушень і пожежі в Будинку профспілок у центрі Одеси 2 травня 2014 року загинули 48 осіб, понад 200 отримали поранення.
 
У вересні Генпрокуратура України попросила ООН розслідувати події 2 травня в Одесі.

Related

Суспільство 3697754989759666123

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item