35-річний чоловік півжиття не виходив з квартири



35-річний чоловік 18 років не виходив з квартири в Тернополі. 
Його не випускала мати.
"Хлопець встиг лише закінчити школу. Іншого освіти не отримав. Сусідам жінка казала, що її син поїхав працювати за кордон, – розповіла Сегодня.ua директор міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Тетяна Горбонис.
В соціальні служби звернулися сусіди, які помітили незнайомого чоловіка, що виходить з квартири. Жінка померла в кінці жовтня, і син зміг вийти.
Тернополянин звернувся до Тернопільського міського відділу УДМС для вклейки фото у паспорт. Протермінував процедуру на 10 років. Прийшов з працівниками міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
Про це інформує topnews.in.ua.
"Він абсолютно не орієнтується в вулицях міста, не в змозі самостійно сходити до магазину або проїхатися на громадському транспорті. Не знає, як оплачувати комунальні послуги і навіщо це потрібно. Знає англійську мову, трохи володіє комп'ютерними програмами, каже, що підробляє копірайтером, але він далекий від реального світу", — розповіла про чоловіка фахівець із соціальної роботи Галина Чирська.
Працівники міграційної служби у найкоротші терміни вклеїли фото у паспорт чоловіка.
Хлопчик-"мауглі", якого 17 липня знайшли біля центрального ринку в Кременчуці на Полтавщині, виявився Принцем Огли з Миколаєва. Його впізнала працівниця тамтешньої лікарні.

Related

Суспільство 2485410340591375133

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item