У 93 окремій механізованій бригаді повідомили подробиці про перебіжчика, який вбив свого командира

У 93-тій ОМБр повідомили, що перебіжчик Олег Попов був її молодшим сержантом
У 93 окремій механізованій бригаді (93-тя ОМБр) повідомили, що перебіжчик Олег Попов, який вбив свого командира, служив у них та повідомили подробиці події.
Згідно з повідомленням на сторінці 93-тьої ОМБр у Facebookмолодший сержант Попов Олег Олегович чергував 1 грудня 2016 року на позиції взводного опорного пункту.
Приблизно о 14:30 він залишив місце несення служби зі зброєю "під впливом антиукраїнської пропаганди чи інших обставин, які встановить слідство".
"При цьому сталася жахлива трагедія – аби позбутися свідка та перешкоди заздалегідь спланованій втечі, Попов з особливою жорстокістю вбив свого командира та бойового товариша молодшого сержанта Лисенка Олега Ігоревича, з яким місяцями ділив бліндаж, окоп, з яким разом харчувався й переносив всі тяготи військової служби", - наголошується в повідомленні.
Зазначається також, що з собою перебіжчик забрав свій кулемет, решта техніки та зброї підрозділу залишилася на опорному пункті.
"Командування та особовий склад 93-ї окремої гвардійської механізованої Харківської бригади висловлює глибоке співчуття рідним та близьким молодшого сержанта Олега Лисенка в зв’язку з трагічною загибеллю військовослужбовця", - сказано також у повідомленні.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луганській області солдат убив сержанта, після чого на БМП намагався перетнути лінію фронту, щоб сховатися на окупованій території. Перебіжчик потрапив у ДТП і далі пішов пішки. За уточненими даними, він втік не з автоматом, а з кулеметом.
Перед цим  в штаб АТО повідомили, що військовослужбовець одного з підрозділів ЗСУ скоїв тяжкий злочин, після чого перейшов на бік бойовиків з метою уникнення покарання.
Волонтер Роман Донік повідомив, що перебіжчика звати Олег Попов.

Related

Гаряча новина 1812045390779593093

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item