Телеканал Савіка Шустера закривається



Із 1 січня телеканал Савіка Шустера 3s.tv припиняє діяльність через фінансові проблеми.
Про це пишуть на сторінці каналу у Facebook.
"Понад рік Савік Шустер і вся команда телеканала 3s.tv працювали, щоб довести, що неолігархічне телебачення в Україні має право на життя. Але зараз нам доведеться попрощатися з улюбленою справою, бо у нас закінчилися гроші", - ідеться в повідомленні.
Клубних коштів не вистачає на покриття діяльності каналу. Представники бізнесу проігнорували прохання про фінансову допомогу.
"Якщо протягом найближчих тижнів хтось із них відгукнеться, можливо, у нас вийде уникнути такого фіналу. Для цього є все: студія, техніка і найголовніше - люди: ті журналісти, редактори, оператори, режисери, продюсери та інші, які сьогодні написали заяви на звільнення", - зазначають у дописі.
Усі телеканали України функціонують за рахунок власників-олігархів.
"У цих умовах наша спроба працювати за нормальними бізнесовими правилами виявилася невдалою: ми отримали кримінальні справи і штрафи від податкової, а у Савіка забрали дозвіл на роботу. Це все нікуди не дінеться і після закриття 3s.tv. Із судовою тяганиною треба поборотися. Тепер без телеканала у нас майже не буде можливості розповідати про це суспільству", - додають на каналі.

Related

Суспільство 4194825566231840377

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item