Росія намагається зірвати надання Україні безвізу - Ємець



Росія здійснює потужний вплив на окремих європейських політиків та керівників міжнародних інституцій, а російські спецслужби стоять за збуреннями у Європі. 
Це впливає на процес надання Україні безвізового режиму з ЄС.
Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", член постійної делегації України в ПАРЄ Леонід Ємець.
Він зазначив, що Україна виконала всі 144 умови щодо надання безвізового режиму з ЄС. І тепер очікує на відповідний крок від європейських партнерів.
За його словами, в тому, що безвіз затягується, вини України немає. Цей процес гальмується через європейську бюрократію, яка передбачає затверджень цього питання в різних інституціях.
Більше того, за словами Ємця, не можна забувати і про "внутрішньополітичні процеси всередині самого Євросоюзу, а також наявність потужного впливу Росії на окремих європейських політиків та керівників міжнародних інституцій".
Леонід Ємець навів приклад з референдумом в Нідерландах щодо ратифікації Угоди між Україною і ЄС.
"У Росії є шалені кошти та потужна робота спецслужб. Не дивно, що ситуація в Нідерландах була роздута", - зазначив політик.
Народний депутат зауважив, що під час особистих розмов нідерландські парламентарії казали представникам України, коментуючи результати референдуму, що вони "ніколи не подумали б, що таке можливо". І висловлювали підтримку нашій державі та засуджували агресію Російської Федерації та дії Путіна щодо України.
Крім того, зазначив Ємець, депутати парламенту Нідерландів наголошують, що "проблема полягає не в Україні, а у внутрішніх політичних розбіжностях всередині їх країни, через що вони зараз не можуть вийти з єдиною позицією щодо України".
"На жаль, такою є європейська бюрократія. Нею ефективно користуються російські спецслужби. Ви думаєте, Brexit не є частиною інтересів російських спецслужб розсварити Євросоюз? Звичайно, вони над цим працюють! Це було б дурістю з їх сторони – поставити перед собою мету володіння світовим порядком і не використовувати такі механізми. Впевнений, що російські спецслужби є основою цих ситуацій і збурень в Європі", - підкреслив представник фракції "Народний фронт".
На думку Леоніда Ємця, міграційна криза в ЄС також є наслідком агресивних дій Росії, зокрема, потужних авіабомбардувань у Сирії.
"Росія бомбить Сирію, звідти тікають біженці, вони створюють міграційну кризу. Все це взаємопов'язано, і в центрі знаходяться Путін", - підсумував народний депутат.

Related

Політика 4908783924209646326

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item