У штабі АТО заперечили звинувачення волонтерів

Прес-центр штабу АТО відповів волонтерам, що в зоні проведення АТО вистачає спеціального транспорту для перевезення й транспортування пор...



Прес-центр штабу АТО відповів волонтерам, що в зоні проведення АТО вистачає спеціального транспорту для перевезення й транспортування поранених.
Запис з'явився на офіційній сторінці прес-штабу АТО у Facebook.
Командування високо оцінило роботу військових медиків, завдяки якій вдалося врятувати не одне життя військовослужбовця й наголосило на тому, що у їх розпорядженні є мікроавтобуси "швидкої допомоги" та БТР.
"Звісно, волонтери відігравали і відіграють важливу роль в усіх сферах військового життя. Не один десяток автомобілів, що рятують наших хлопців, з'явилися на передовій саме завдяки волонтерам", - зазначили у прес-центрі.
А от мережу сколихнуло відео, в якому волонтер Сергій Ярмаков говорить про те, що "вантаж 300" (поранених. - ред.) з поля бою евакуюють волонтерським транспортом. "Немає жодної машини на двох крайніх позиціях для того, щоб завезти туди БК. Ми, волонтери, завозимо на передову не тільки пиріжки, а й боєкомплект. Це неправильно. Ми зобов'язані їх вивезти, щоб вижили, у своїх волонтерських машинах", - поскаржився Ярмаков.

Related

Гаряча новина 5734526620271233633

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item