Встановлено, що подорожі у часі можливі



Австралійські науковці з Університету Квінсленда експериментальним шляхом довели, що подорожі у часі - реальні. 
Головна проблема у їх реалізації полягає у "замкнутих часоподібних кривих". Про це йдеться у матеріалі журналу Nature Communications.
Науковці провели квантовий дослід. Під час експерименту вони продемонстрували дію фотона, який може взаємодіяти із собою в іншому часовому проміжку.
"Основна перешкода в подорожі в часі — це замкнуті тимчасові криві, які, будучи лініями існують в матеріальному світі частинок, теоретично дозволяють їм повертатися в початкову часову точку. Практично ж, все це вкрай є важкоздійсненним", - кажуть автори дослідження.
У науці замкнуті часоподібні криві застосовують для моделювання гравітаційних полів чорних дір. Існує ймовірність, що ці криві можуть деформувати простір. У наслідок деформації викривлюється час.
Науковці кажуть, що часоподібні криві недосконалі. Коли частки подорожують таким маршрутом, вони викликають причинно-наслідкові парадокси. Цей фактор не дозволяє вільно проводити експерименти з подорожами у часі.
Подорож у часі незабаром може стати реальністю. Про це заявили вчені з Університету Гріффіта в Австралії згідно нової теорії. Вчені стверджують, що паралельні світи реальні, тому в майбутньому подорож у часі стане реальністю. За їх теорією, наш Всесвіт є лише однією з багатьох світів, які існують.

Related

Цікаво 5417007671035683352

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item