З'явилося відео затримання на блокпосту біля Маріуполя п'яних співробітників СБУ

В

СБУ версію поліцейських спростовують 
У Мережі з'явилося відео з п'яними співробітниками Служби безпеки України, які намагалися проїхати блокпост біля Маріуполя.
Як повідомляє блогер pauluskp, затримані поліцейським батальйоном Івано-Франківськ СБУшники наполягали, що знаходяться на завданні, однак потрібний пароль повідомити не змогли.
"Співробітники СБУ і Першотравневого військкомату в цивільному одязі і на цивільному автомобілі Тойота Кемрі намагалися проїхати через блокпост на в'їзді в Маріуполь з боку Мелекіно. Документи пред'являти відмовилися, представившись військовими і СБУ-шниками при виконанні", - йдеться в повідомленні.
    Після цього військові попросили назвати пароль, проте майор В'ячеслав Кравченко, який сидів за кермом, озвучив старий пароль, "після чого бійці батальйону Івано-Франківськ, які чергували на блокпосту, зажадали, щоб всі вийшли з автомобіля".
    "Майор Кравченко вийшов з пістолетом ПМ, який демонстративно зняв із запобіжника. Далі бійці Івано-Франківська теж діяли за інструкцією - спочатку чергу в повітря, а потім СБУ-шники і співробітники військкомату по разу вдарилися об асфальт, та так і лежали до прибуття опергрупи. Зброю у них відібрали", - розповів блогер.
    При цьому зазначається, що інцидент стався ще 14 жовтня.
    УВАГА: На відео присутня ненормативна лексика


    У свою чергу в СБУ версію поліцейських спростовують.
    Як повідомляє портал 0629, в спецслужбі наполягають, що Кравченко в той вечір не перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння, а також заперечують інші факти, про які кажуть бійці батальйону, заявляючи, що ті перевищили свої повноваження.
    У вівторок, 6 грудня відбулося чергове судове засідання щодо цього інциденту.

    Related

    Гаряча новина 52639137006605883

    Post a Comment

    emo-but-icon

    Пошук у цьому блозі

    Читають

    Свіже

    Add to Any

    Свіже

    РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

    Варто подивитись

    Нас відвідали

    Лічильники

    item