Загиблий у Сирії російський інструктор фігурував серед військових, що керували окупацією Донбасу

Загиблий в Сирії російський офіцер Галицький був у полі зору української розвідки
Командир п'ятої танкової бригади Збройних сил РФ, полковник Руслан Галицький, що напередодні загинув у Сирії, фігурує серед російських військових, які керували окупацією Донбасу.
Серед керівних кадрів Центру територіальних військ Південного військового округу Росії, який безпосередньо здійснює управління бойовими діями на сході України, Галицький відзначений як начальник оперативного управління - заступник начальника штабу Центру.
Повний список військових, що входять в Центр і здійснюють керівництво окупаційними силами, представлений Головним управлінням розвідки Міноборони України та опублікований на сайті Міністерства закордонних справ 18 травня 2016 року.

Видання Новинарня, яка здійснила моніторинг російських ЗМІ, що повідомляли про загибель офіцера пише, що Галицький був покликаний в армію зі Львова в 1990 році. Його однокурсник по Московському вищому військовому командному училищі назвав його "справжній патріот нашої спільної батьківщини - СРСР", відзначає ресурс.
Військова частина №64722, у якій реально служив Галицький, розташована в Новочеркаську (Ростовська область). Дана частина є одним з перевалочних пунктів і баз підготовки російських окупаційних військ для подальшої участі у війні на сході України, повідомляє Новинарня.

Солдаты пятой танковой в Донбассе, февраль 2015-го
Солдати п'ятої танкової в Донбасі, лютий 2015-го


Нагадаємо, вранці 7 грудня стало відомо про загибель в західному Алеппо російського військового радника.
Пізніше стало відомо, що ним виявився полковник Руслан Галицький, командир п'ятої танкової бригади з Улан-Уде (Бурятія).
У березні 2015 року, після битви під Дебальцеве, поранений танкіст з п'ятої танкової Bal'žinimaeviču Батомункуев в інтерв'ю" Новій газеті розповів про свою службу в окупованому Донбасі та в боях проти українських військових.

Related

Суспільство 6366804891969307960

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item