Яценюк подав до суду на автора розповсюдженої у ЗМІ брехні (ДОКУМЕНТ)



Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк звернувся із позовною заявою до суду на автора неправдивої інформації про начебто придбання ним 24 вілл у Маямі. 

Справа розглядатиметься у Солом'янському районному суді Києва.

У позовній заяві йдеться, що поширена відповідачем - Олегом Торгалом інформація є такою, що не відповідає дійсності.
Арсеній Яценюк заявляє, що не має і ніколи не мав у власності ні рухомого, ні нерухомого майна за межами України. Не має закордонних рахунків у банках. І жодного відношення до іноземних компаній, тим більше не є власником чи кінцевим беніфіціаром компаній, зареєстрованих за межами нашої держави.
"Арсеній Яценюк є виключно громадянином України і ніколи не мав громадянства іншої країни та не отримував права на постійне проживання у жодній країні світу", - йдеться в документі.
Повна інформація про належне лідерові "Народного фронту" рухоме і нерухоме майно, майновий стан та членів сім'ї міститься у декларації за 2015 рік, яка є в загальному доступі.
Неправдива інформація спростовується й тим, що ні позивач особисто, ні його довірені особи ніколи не відвідували Маямі з метою придбання у власність нерухомості.






Арсеній Яценюк звертається до суду визнати недостовірною інформацію, поширену Олегом Торгалом, та зобов'язати його протягом десяти календарних днів з дня набрання законної сили рішенням суду спростувати її в такий самий спосіб, яким ця неправдива інформація була поширена.

Related

Гаряча новина 2599337140256326164

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item