Європі потрібен альтернативний погляд на Україну – Новинський



"Я став членом української парламентської делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи за дорученням нашої фракції партії Опозиційний блок. Фракція довірила мені можливість представляти український парламент в Асамблеї Ради Європи з простою і одночасно дуже важливою метою – парламентарі понад 50 країн світу повинні почути альтернативну точку зору на те, що відбувається в Україні. Що ще важливіше, участь в делегації в ПАРЄ – це не лише можливість для озвучування позиції, але й можливість для обговорення того, що відбувається, в режимі реального часу, вироблення рішень, що визначають думку "Великої Європи" та її партнерів", про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив народний депутат Верховної Ради України Вадим Новинський.
Він також зазначив, що проводить багато міжнародних зустрічей з колегами-парламентарями з різних країн Європи, часто обмінюється думками, інформацією, оцінками того, що відбувається. І, на його думку, логічним було доповнити цю альтернативну дипломатію настільки шанованим політичним і комунікаційним майданчиком як ПАРЄ.
"Так, я розумію, що резолюції ПАРЄ носять рекомендаційний характер і не завжди виконуються – як, наприклад, Україна не виконує резолюцію ПАРЄ від 27 січня 2015 року, за якою Київ зобов'язаний відновити соціальні виплати для жителів територій, що перебувають сьогодні під контролем невизнаних республік. Але сама постановка питання, сама можливість прориву інформаційної блокади і можливість озвучувати альтернативну точку зору, альтернативну думку – вкрай важливі", - пише Новинський.
Депутат зазначив, що його включення до складу парламентської делегації викликало "бурхливу" реакцію у політичних опонентів, проте на його думку, це означає, що його політична сила все робить правильно, і "караван" йде далі.

Related

Політика 5127958787068896264

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item