Стало відомо, у якій країні найбільше відпочивають


Експерти з Європейської економічної комісії ООН визначили, як люди у різних країнах розпоряджаються своїм вільним часом. 
Результати показали, що у середньому людина відпочиває від роботи від 4 до 6 годин в день.
Під вільним часом науковці розуміли заняття спортом, своїми хобі, відвідування розважальних заходів, ігри, читання, перегляд телевізора, відпочинок і просто "байдикування".
Науковці провели опитування у 9 країнах Європейського регіону,повідомляє news.am. Як виявилося, найбільше вільного часу мають жителі Сербії - 6 год. 10 хв. Найменше відпочивають у Білорусі - 4 год. 16 хв.
Аналітики також з'ясували, у всіх 9 країнах у чоловіків вільного часу більше, ніж у жінок. У Туреччині чоловіки мають на 9 хв. більше часу на відпочинок, а в Сербії - на 1 год. 11 хв.
І жінки, і чоловіки половину свого вільного часу витрачають на телевізор, інтернет та відеоігри.
Тим часом 70,2% молодих українців, у вільний час надає перевагу зустрічам з друзями. На другому місці в рейтингу проведення часу - гра в комп'ютерні ігри та сидіння в інтернеті. Так відпочиває 42,6% молоді. Серед популярних способів проведення вільного часу також виконання хатніх справ (35,8%), слухання музики (32,6%) та заняття спортом (30,9%). 15,4% української молоді тратить вільний час на самоосвіту (курси чи додаткові заняття), а 11,3% воліють займатися своїм хобі, коли не мають нагальних справ.
Вчені Колумбійського університету з'ясували, яка робота є найбільш нервовою у світі. Виявилося, що 18% менеджерів середньої ланки мають ознаки депресії. Серед звичайних співробітників такі симптоми виявили у 12% випадків. Начальники і власники компаній страждали від депресивного настрою у 11% випадків.

Related

Цікаво 8264132391114976628

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item