Трамп визначився з кандидатурою міністра національної безпеки США

Келлі буде відповідати за припинення нелегальної імміграції
Обраний президент США Дональд Трамп обрав колишнього голову об'єднаного командування армії США в Центральній і Південній Америці Джона Келлі головою Міністерства національної безпеки.
Як повідомило Reuters з посиланням на офіційну заяву команди Трампа, Келлі буде відповідати за "припинення нелегальної імміграції" та забезпечення безпеки кордонів США.
Також йому доведеться працювати над поліпшенням зв'язків між розвідкою та правоохоронними органами.
"Десятиліття військової служби генерала Джона Келлі і його глибока прихильність боротьбі із загрозою тероризму всередині наших кордонів робить його ідеальним вибором для служби в якості секретаря департаменту внутрішньої безпеки", - йдеться в повідомленні перехідної адміністрації Трампа.
Генералу Келлі 66 років. Він народився і виріс у Бостоні, де вступив в Корпус морської піхоти в 1970-м. Після закінчення університету штату Массачуссетс через шість років був зарахований в морську піхоту в якості офіцера.
У 2012-2016 роках очолював Південне командування збройних сил США. У січні 2016 року пішов у відставку після 45 років служби.
Нагадаємо, раніше обраний президент США Дональд Трамп заявив, що нова адміністрація буде кращою за всю історію Сполучених Штатів.

Related

Події у світі 2458171201470456288

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item