У Затоці проходить спецоперція - Аваков

У Затоці проходить спецоперція - Аваков
Співробітники поліції про час спецоперації в Затоці

До операції залучено понад 300 співробітників центрального апарату Нацполіції.

 
Силовики проводять масштабну операцію проти злочинного угруповання в курортній Затоці Одеської області. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив глава МВС Арсен Аваков.
 
"Департамент захисту економіки і Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції проводять фінальну операцію з припинення діяльності злочинної групи, у складі якої, окрім чиновників місцевих органів влади, на жаль, і місцеві судді, і СБУшники, і поліцейські, і прокурори. До операції залучено понад 300 співробітників центрального апарату Нацполіції" , - повідомив міністр.
 
Аваков уточнив, що зафіксовано і внесено у виробництво понад 50 епізодів злочинів. За його словами, основна мета групи - наживатися на махінаціях із землею в курортній прибережній зоні. При цьому нібито встановлені факти прямого здирництва суми в десятки мільйонів доларів.
 
Міністр пообіцяв, що Нацполіція і ГПУ оприлюднять докладний звіт за результатами операції наприкінці наступного тижня.
 
Як повідомляють ЗМІ, у січні нинішнього року мер Затоки був узятий під варту з альтернативою внесення застави в розмірі 5 млн гривень. Його підозрювали в незаконному відчуженні з комунальної власності і передачі в приватну більше 3 га земельної ділянки на території селищної ради.
 
Ринкова вартість земельної ділянки становить понад 50 млн гривень.

Related

Гаряча новина 7361835111396073243

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item