Непрацюючі аеропорти, скасовані авіарейси, заблоковані автостради - наслідки негоди в США



Складні зимові погодні умови зіпсували різдвяні свята в штатах Північна й Південна Дакота, Небраска і Айова в центрі та на півночі США. 
Про це поінформував у понеділок телеканал Fox News.
"Складні зимові погодні умови призвели до зупинення міжнародного аеропорту Мінот (штат Північна Дакота, США - ред.), який, за прогнозами, не працюватиме до ранку вівторка", - інформує телеканал.
На летовищах поблизу населених пунктів Фарго і Бісмарк у цьому штаті також скасовані всі рейси.
Департамент транспорту Північної Дакоти в неділю закрив більшу ділянку майже 400-кілометрової федеральної автостради I-94. Крім того, повідомляється про припинення руху по інших автомобільних дорогах.
Зимовий шторм також викликав масові перебої з електропостачанням у Південній Дакоті, Небрасці і західній Айові.
"Асоціація компаній-електропостачальників у Південній Дакоті заявила, що зранку понеділка подача електроструму припинилася для понад 12 тис. клієнтів. У Небрасці поривчастий вітер швидкістю до 70 миль/год (понад 110 км/год.) став причиною сотень перебоїв у подачі електроенергії до центральної і східної частини штату", - йдеться в повідомленні.
У неділю в США були скасовані близько 1345 авіарейсів в аеропорту О'Хара в Чикаго, в той час як зимовий шторм обрушився на Середній Захід, продовживши свій шлях в напрямку сходу та загрожуючи великим снігом частині штату Огайо.
Метеорологи прогнозують поширення снігової стихії в штатах Нью-Йорк, Вашингтон, Орегон, Айдахо, Монтана, Колорадо, Юта і Вайомінг.

Related

Події у світі 8396142680498046149

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item