У Хмельницькому патрульні застрелили чоловіка – фото, відео

У Хмельницькому поліцейські застрелили чоловіка
У п’ятницю вранці, 30 грудня, на перехресті вулиць Тернопільської і Кам'янецької у Хмельницькому сталася стрілянина. У патрульній поліції кажуть, що намагалися затримати чоловіка, який нападав на перехожих, передає місцевий сайт vsim.ua.
Очевидці стверджують, що стрілянина відбувалась близько 8.20 години ранку. Було чутно більше 5 пострілів. Наразі на місці події події працюють медики та правоохоронці.
"Коли виходила на вулицю, то бачила, як стріляли поліцейські", - каже хмельничанка Інна, яка стала свідком тієї події.
За попередньою інформацією, у чоловіка стріляли двоє. Інформацію про те, що зброю застосували патрульні, підтвердив речник управління Роман Мартинюк.
Нападником виявився 46-річний житель Хмельницького, який стояв на обліку у психдиспансері. За попередньою інформацією, спочатку він напав на жінку, яка працює у Хмельницькому обласному психоневрологічному диспансері, що на Кам'янецькій. Він поколов їй обличчя.

"Патруль зупинили перехожі, хлопці їхали на перезмінку, люди жестами показували на людину, яка нападала на перехожих. Але коли чоловік побачив патрульних, почав скорочувати дистанцію і дістав гострий металевий предмет. І вже тоді розпочалися події, які мають такі наслідки", - розповів Мартинюк.
За словами патрульних, чоловік ніяк не міг вгамуватись. На попередження не реагував. Почав підходити все ближче. Спочатку поліцейські застосували сльозогінний газ. Коли це не допомогло, зробили кілька пострілів у повітря.
Коли побачили, що чоловік дістав з кишені гострий предмет і почав наближатись, то вистрілили у ногу. За словами поліцейських, які зараз працюють на місці події, в руках у нападника було шило або заточка.
Наразі відомо, що чоловік помер. У лікарню його не привезли.

Related

Гаряча новина 2253025706938319063

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item