Українські рятувальники отримали техніку від КНР



Китай надав підрозділам Державної Служби з надзвичайних ситуацій 25 одиниць інженерної та автомобільної техніки. 
Це стало можливим завдяки угоді, підписаній між урядами Китаю і України. Загальна сума передачі - 185 млн грн., повідомляє AUTO-Consulting.
ДСНС України отримала від КНР 7 автокранів XCMG вантажопідйомністю від 50 до 180 тонн. Вони дозволять оперативніше проводити демонтаж складних конструкцій і переміщати великі вантажі. Також з'явились 4 нові бульдозери, 5 колісних екскаваторів XCMG і 5 повнопривідних пікапів ZX Grandtiger з дворядною кабіною. Пікапи розраховані для оперативних мобільних груп, які першими повинні прибути на місце аварії, оцінити ситуацію і прийняти рішення, яку техніку задіяти для ліквідації аварії.



Цю техніку направлять в 20 територіальних підрозділів служби, включаючи Донецьку та Луганську області. Рятувальники за її допомогою зможуть ліквідовувати наслідки пригод техногенного або природного характеру.
Окрім цього, в автопарку українських рятувальників з'явився 180-тонний автокран на автомобільному ходу виробництва XCMG. Він дозволить проводити ряд складних підйомних операцій, які раніше були недоступні.
Раніше НАТО забезпечило ДСНС 4-ма пікапами "Ford" для проведення робіт з гуманітарного розмінування.

Related

Суспільство 1492080495657978662

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item