Зона АТО: загинули троє українських військових

Українські військові загинули в Донецькій області

Ще один військовий отримав поранення.

За минулу добу троє українських військовослужбовців загинули й один отримав поранення під Красногорівкою Мар'їнського району Донецької області. Про це повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузянік на брифінгу в неділю, 11 грудня.
Він також повідомив, що ще один український військовий отримав поранення під смт Верхньоторецьке Ясинуватського району Донецької області.
"За минулу добу внаслідок бойових дій троє українських військовослужбовців загинули. Це сталося в районі Красногорівки внаслідок ворожого мінометного обстрілу... І, крім того, ще двоє військовослужбовців за добу отримали поранення: один із них - через мінометний обстріл також у районі Красногорівки, інший боєць отримав поранення внаслідок бойових дій біля Верхньоторецького", - розповів Мотузянік на брифінгу в неділю у Києві.
Згідно з картою АТО, вчора різко збільшилася кількість обстрілів з боку бойовиків, в тому числі на Луганському і Маріупольському напрямках. На Донецькому напрямку триває протистояння на традиційних ділянках - Авдіївка і навколишні райони, селище Луганське і горлівський периметр.


У свою чергу сепаратисти заявляють, що українські військові за минулу добу двічі обстріляли їх позиції. "За даними "міноборони республіки", обстрілу піддався район села Жовте. Вогонь вівся з боку села Лобачеве з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, БМП і автоматичних станкових гранатометів. Також застосовувалася стрілецька зброя", - йдеться у зведеннях сепаратистів.
Нагадаємо, 9 грудня в зоні проведення АТО на Донбасі в результаті бойових дій було поранено одного українського військовослужбовця.

Related

Події в Україні 7589239762049294265

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item