Вчені встановили, як воскрешати мертвих



Британські вчені заявили, що знайшли спосіб оживляти людей. За їхніми словами, це можна зробити шляхом заміни тіла. 
Голова з мозком залишиться колишньою, а ось тіло доведеться замінити.
Президент Фонду продовження життя Алькор Макс Мор розповів, що планує заморозити свою голову. Про це повідомляє supreme2.ru.
Науковець каже, що що практично впевнений в успішній реалізації свого задуму. Хоча наразі не має жодних доказів, чи це можливо. Відомо, що для проведення заморозки людського тіла в рідкому азоті, спочатку потрібно запустити в кров антифриз. Існує ймовірність, що після розморожування, людина стане розкладатися.
Американські науковці з компанії Humai заявили, що можуть створити штучне тіло і навчаться воскрешати мертвих. У спеціальне біонічне тіло вони планують пересаджувати заморожений людський мозок, передає ukr.media.
Представники Humai вже зараз пропонують почати заморожувати зразки мозку для майбутньої пересадки. Науковці кажуть, що в головному мозку людини незворотні процеси відбуваються пізніше всього. Саме тому він набагато менше старіє і зношується порівняно з іншими внутрішніми органами.
Фахівці вважають, що така технологія допоможе людству домогтися мінімальних розмірів смертності на планеті. Вони впевнені, що воскресла людина буде колишньою особистістю, як і до смерті.
Британські вчені-біологи довели можливість "непорочного" зачаття. Науковці вперше створили повноцінний зародок, обійшовши фазу запліднення яйцеклітини і її злиття зі сперматозоїдом.

Related

Цікаво 6917665489221089552

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item