Полторак зробив відверту заяву щодо Донбасу



Бойовики за добу 33 рази обстріляли позиції Збройних сил України, "режим тиші" не дотримується.
Про це заявив міністр оборони Степан Полторак.
"На жаль, домовленості з припинення вогню не виконуються з боку терористичних угруповань. Учора було 33 обстріли. Кілька разів використовували міномети, артилерію", - сказав він.
Відповідні дії підтримує Російською Федерацією, нагадав міністр.
"Це є свідченням агресивної політики, яка підтримується РФ, і агресивної поведінки терористичних угруповань у Донецьку і Луганську", - сказав він.
При цьому Полторак запевнив, що ЗСУ повністю контролюють ситуацію на передовій і в разі загострення готові дати гідну відсіч.
"Ситуація в зоні антитерористичної операції перебуває під цілковитим контролем Збройних сил. Кількість особового складу, техніки, озброєння повністю забезпечують недоторканність тих рубежів, які є сьогодні, і гарантують виконання завдань, покладених на ЗСУ. Ми відстежуємо ситуацію, спостерігаємо і готові реагувати, якщо вона буде погіршуватися", - зауважив міністр
На Світлодарській дузі під час обстрілу терористів і російських найманців поранили 5 українських військових.
Біля Станиці Луганської зафіксували кілька озброєних провокацій терористів. На донецькому напрямку російські найманці гатили з артилерійської зброї всіх видів, використовуючи заборонений Мінськими угодами калібр. На маріупольському напрямку працювала бронетехніка й міномет. Вогонь вели у секторі Павлопіль - Широкине.
На Донбасі за минулу добу нарахували 33 обстріли.

Related

Гаряча новина 1878208028518623907

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item