Щоб отримати українську візу, австралієць злітав з Жулян до Борисполя через Дубай


Громадянин Австралії для того, щоб отримати візу для в'їзду в Україну, був змушений злітати з аеропорту Жуляни в аеропорт Бориспіль через Дубай.
Про це повідомив автор ініціативи NoVisaToUkraine Богдан Логвиненко, передає avianews.com.
"Постійно пишуть нові і нові жертви української візової бюрократії. Нові і нові історії. Ось, наприклад така. Австралієць прилетів в Жуляни. Йому не змогли видати візу по прибуттю там, тому що там немає печатки, і замість того, щоб якось це виправити - відправили його до Борисполя. За печаткою. Але не на якомусь спеціальному таксі, а літаком через Дубай", - написав на своїй сторінці в Facebook Логвиненко.
Він також зазначив випадок, коли група австралійців змушена була ночувати на підлозі в аеропорту Бориспіль, оскільки візи видаються тільки в робочий час. "Це якби аеропорт працював цілодобово, а багажне відділення тільки з 9 до 6", - навів приклад Логвиненко.
У жовтні на дану проблему звернув увагу прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Тоді він повідомив, що міністр закордонних справ підписав наказ про цілодобову роботу консульського відділу в Борисполі, і залишилося прискорити його виконання.
Разом з тим, Департамент консульскої служби МЗС України спростував цю інформацію.
"За результатами перевірки зазначеної інформації Державною прикордонною службою України, а також консульськими секторами в "Жулянах" і "Борисполі", подібний факт не виявлено, що свідчить про недостовірність оприлюдненої інформації", - сказано у повідомленні департаменту.

Related

Суспільство 1844423396304728909

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item