Вчені назвали день, у який жінка виглядає найгірше



Британські науковці виявили, що найменш привабливо жінки виглядають у середу. 
Про це повідомляє MIGnews.com.
На замовлення компанії з виготовлення засобів для штучної засмаги, аналітики з англійської вищої школи економіки і політичних наук провели дослідження. Вони спробували дізнатися, коли саме жінки виглядають найгірше.
Виявилося, найбільш несприятливим днем для більшості жінок є середа. У цей день рівень життєвої енергії падає до мінімуму. Втома викликає нехтування зовнішнім виглядом, що не характерне для інших днів. Саме тому в середині тижня представниці слабкої статі виглядають найменш привабливо. Відтак фахівці радять дівчатам не призначати побачень в середу.
Науковці також встановили, що найкращий день для любовних утіх - четвер. У цей день тижня організм починає активно виробляти сексуальні гормони. Вранці в четвер рівень естрогену у жінок і тестостерону у чоловіків збільшується приблизно у п'ять разів.
Дослідники з'ясували, що жіночий сон має бути на 20 хв довший за чоловічий. Мозок жінок, на відміну від чоловічого, володіє багатозадачністю. Крім того, якщо робота чоловіка потребує прийняття важливих рішень, йому теж треба довше спати. Під час дослідження фахівці виявили, що поганий сон спричинює у жінок стрес, агресію та гнів. На чоловічий настрій брак сну не впливає.

Related

Цікаво 4374318718032492360

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item